Prenatal: Προσφορές "αγάπης" για τα 50 χρόνια

Prenatal: Προσφορές αγάπης για τα 50 χρόνια

Από τις 12 Σεπτεμβρίου τα Prenatal ξεκίνησαν την ενέργεια «μια πράξη αγάπης». Έως τις 30 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, συγκεντρώνονται σε όλα τα καταστήματα Prénatal σχολικά είδη για να προσφερθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Και προκειμένου τα καταστήματα να ευχαριστήσουν τους πελάτες, δίνουν άμεσα ένα εκπτωτικό κουπόνι 20%, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές 2 ειδών ρουχισμού από τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013.

Μάλιστα, η δυνατότητα να στηριχθεί ο Οργανισμός δίνεται και μέσω της σελίδας της Prénatal στο Facebook prenatalgreece. Όλοι οι fan που θα κάνουν "like" στη συγκεκριμένη δημοσίευση μπορούν να βοηθήσουν την Prénatal να συγκεντρώσει χρήματα για τον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επιπλέον, όλα τα καταστήματα Prénatal θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους με την προσφορά "Anniversary" που είναι αφιερωμένη στον κόσμο της βρεφανάπτυξης. Από τις 12 Σεπτεμβρίου θα μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων βρεφανάπτυξης με κέρδος έως 100 ευρώ: Μετατρέψιμα συστήματα, καρότσια περιπάτου, καθίσματα αυτοκινήτου, παιχνίδια και πολλά άλλα ακόμα.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.prenatal.gr.

v