5+1 πανέμορφα αξεσουάρ για νύφες

5+1 πανέμορφα αξεσουάρ για νύφες

Πλησιάζει η μέρα σας. Η μέρα που έχετε ονειρευτεί από μικρό κορίτσι, που έχετε φανταστεί τον εαυτό σας σαν πραγματική πριγκίπισσα ή σαν μοντέλο από εξώφυλλο νυφικού περιοδικού. Η μέρα που όλα πάνω σας πρέπει να είναι τέλεια... στην λεπτομέρεια!

Δείτε παρακάτω έξι αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το νυφικό σας look και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, χωρίς μάλιστα να ξοδέψετε πολλά!

Δαντελένια γάντια

Δαντελένια γάντια, σε ιβουάρ χρώμα, για να προσδώσετε στη νυφική σας εμφάνιση σοφιστικέ και στιλάτο look.

Τιμή: 23,30 ευρώ.
Αγοράστε τα online από το Etsy.com.

Κουάφ με φτερά

Ένα λιτό, κομψό νυφικό μπορεί να αναδειχθεί τρομερά με αυτή την εντυπωσιακή κουάφ που θα τοποθετηθεί στο πλάι ενός προσεγμένου σινιόν.

Τιμή: 6,59 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Lightinthebox.com.

Nude κολιέ με πέρλες

Η αλήθεια είναι ότι μία νύφη θα πρέπει να αποφεύγει τα πολλά κοσμήματα, καθώς είναι το υπέροχο νυφικό της, τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα παπούτσια της που πρέπει να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ωστόσο, για εσάς που έχετε επιλέξει ένα πριγκιπικό, βαρύ νυφικό, ένα λιτό κολιές με ροδιωμένες πέρλες σε nude χρώμα, όπως αυτό των Swarovski, θα δείχνει υπέροχο.

Τιμή: 179 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα Swarovski.

Δερμάτινες σαγιονάρες με λαμπερές πέτρες

Επειδή κάπου στα μέσα του γαμήλιου πάρτι, ακόμα και τα πιο αναπαυτικά νυφικά πέδιλα γίνονται ανυπόφορα, ένα ζευγάρι σαγιονάρες με απαστράπτουσες πέτρες είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται η νύφη για να συνεχίσει τον χορό μέχρι το ξημέρωμα!

Τιμή: 54 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Accessorize.

Στέκα με βέλο

Για τις ρετρό νυφούλες ή για όσες σκοπεύουν να παντρευτούν σε δημαρχείο και θέλουν ένα διακριτικό αξεσουάρ για την ημέρα, η λεπτή αυτή στεκούλα με το λευκό βέλο είναι ό,τι πρέπει.

Τιμή: 12,90 ευρώ.
Αναζητήστε την στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall.

Ακόμα...

Νυφική ομπρέλα

Η βροχή, λένε, φέρνει γούρι σε έναν γάμο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε μουσκίδι! Και επειδή μία μαύρη, κλασική ομπρέλα πάνω από το κεφάλι σας δεν αποτελεί την καλύτερη εικόνα, βρήκαμε την ομορφότερη νυφική ομπρέλα για έναν φθινοπωρινό γάμο.

Τιμή: 8,24 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Lightinthebox.

v