Καταγγελία σοκ: ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε μαθήτριες σε σχολική εκδρομή

Καταγγελία σοκ: ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε μαθήτριες σε σχολική εκδρομή

Μια φρικιαστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (24/4) στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας, όταν ο 59χρονος κατηγορούμενος -ιδιοκτήτης στάβλου- προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος) σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών όταν αυτά έκαναν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.

Hμαθία: Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου
Την καταγγελία σε βάρος του 59χρονου που συνελήφθη έκανε ο διευθυντής του Γυμνασίου, μια ημέρα αργότερα, όταν τα δύο κορίτσια του αποκάλυψαν το περιστατικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σχηματίστηκε δικογραφία, τα ανήλικα κορίτσια εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ καταθέσεις ελήφθησαν και από τους γονείς τους.

Προανάκριση-έρευνα ενεργεί το Τ.Α. Νάουσας, ενώ ο 59χρονος με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v