5 fun επιτραπέζια του μισαώρου για να περάσει τέλεια όλη η οικογένεια

5 fun επιτραπέζια του μισαώρου για να περάσει τέλεια όλη η οικογένεια

Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικός τρόπος για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με
την οικογένειά σου από μια βραδιά επιτραπέζιων! Και αν φοβάσαι ότι θα σε δυσκολέψουν οι οδηγίες ή ότι το παιχνίδι θα διαρκέσει πολλές ώρες, τότε σου έχουμε τη λύση! Με αυτά τα 5 fun επιτραπέζια του μισαώρου θα περάσετε όλοι καταπληκτικά!

Codenames

Παίχτες: 2-8
Ηλικία: 14+
Διάρκεια παιχνιδιού: 15'

Δυο αντίπαλοι-αρχικατάσκοποι γνωρίζουν την κρυφή ταυτότητα 25 πρακτόρων! Οι συμπαίκτες τους γνωρίζουν τους πράκτορες μόνο από το Κωδικό όνομά τους. Στο Codenames, δυο ομάδες συναγωνίζονται για το ποια θα έρθει πρώτη σε επαφή με όλους τους πράκτορές της.

Οι Αρχικατάσκοποι δίνουν μονολεκτικές ενδείξεις που μπορεί να αντιστοιχούν σε πολλές λέξεις στο ταμπλό. Οι συμπαίκτες τους προσπαθούν να μαντέψουν λέξεις του σωστού χρώματος, αποφεύγοντας αυτές που ανήκουν στην αντίπαλη ομάδα. Και όλοι προσπαθούν να αποφύγουν τον εκτελεστή…

Με το στόμα ανοιχτό

Παίχτες: 2-5
Ηλικία: 12+
Διάρκεια παιχνιδιού: 20'

Φόρεσε το ειδικό μασελάκι, τράβηξε μια κάρτα και προσπάθησε να πεις τη φράση που είναι γραμμένη στην κάρτα. Θα καταλάβει η ομάδα σου τι προσπαθείς να περιγράψεις; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όλοι αναρωτιούνται τι λες. Όσες περισσότερες φράσεις μαντέψουν, τόσο πιο κοντά είστε στη νίκη!

Η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει! Τα μασελάκια δυσκολεύουν τον τρόπο ομιλίας καθώς δεν αφήνουν το στόμα να κλείσει.

Εκρηκτικά γατάκια

Παίχτες: 2-5
Ηλικία: 7+
Διάρκεια παιχνιδιού: 15'

Οι παίκτες τραβάνε κάρτες προσπαθώντας να μετακινήσουν ή να αποφύγουν Εκρηκτικά Γατάκια.

Αν κάποιος τραβήξει ένα Εκρηκτικό Γατάκι, ανατινάζεται και βγαίνει από το παιχνίδι - εκτός και αν ο παίκτης αυτός έχει μια Κάρτα Προστασίας, με την οποία μπορεί να εξουδετερώσει το Γατάκι χρησιμοποιώντας πράγματα όπως δείκτες λέιζερ και σάντουιτς με λιχουδιές!

Just one

Παίχτες: 3-7
Ηλικία: 8+
Διάρκεια παιχνιδιού: 20'

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να συνεργαστείτε για να ανακαλύψετε όσες πιο πολλές μυστικές λέξεις γίνεται.

Βρείτε το καλύτερο στοιχείο για να βοηθήσετε τον συνεργάτη σας και σκεφτείτε κάτι πρωτότυπο, γιατί τα όμοια στοιχεία ακυρώνονται! 110 κάρτες, 7 βάσεις, 7 μαρκαδόροι, κανόνες.

Sing it

Παίχτες: 2-8
Ηλικία: 8+
Διάρκεια παιχνιδιού: 20'

Σήκωσε την κάρτα, δες τη λέξη, πες γρήγορα το τραγούδι που σου έρχεται στο μυαλό και πρόλαβε τους αντιπάλους σου πριν τελειώσει ο χρόνος! 

Αυστηρώς κατάλληλο για όσους έχουν καλή φωνή, όσους έχουν κάλο στη φωνή και παρέες με γείτονες που εκτιμούν το ταλέντο! 488 ελληνικές λέξεις, 6 προκλήσεις, όλα τα είδη μουσικής, 1 μεγάλος νικητής!

v