«Μετά από 6 αποβολές και 9 εξωσωματικές, έγινα μαμά με τη βοήθεια της κολλητής μου»

«Μετά από 6 αποβολές και 9 εξωσωματικές, έγινα μαμά με τη βοήθεια της κολλητής μου»

Μετά τον γάμο μας, είχαμε αποφασίσει να γίνουμε γονείς αμέσως, αλλά αποδείχθηκε ότι έπρεπε να περιμένουμε πάνω από 6 χρόνια μέχρι να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας.

Μετά από 6 αποβολές και 9 αποτυχημένες εξωσωματικές ήμασταν απελπισμένοι. Τότε, η καλύτερή μου φίλη, η Rachel, προσφέρθηκε να μας βοηθήσει και να γίνει παρένθετη μητέρα του μωρού μας. Ήταν η πιο ευγενική και ανιδιοτελής πράξη που έχουν κάνει ποτέ για μένα. 

Μεταφέραμε 2 έμβρυα στη Rachel τον Ιανουάριο και σύντομα μάθαμε τα καλά νέα: ήταν έγκυος στο κοριτσάκι μας τον Σεπτέμβρη. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γεννιόταν στα γενέθλια του αείμνηστου πατέρα μου, του οποίου πήρε και το όνομά της.

Όταν έφτασε η στιγμή του τοκετού και είδα τη Rachel να γεννάει την κόρη μας, τα συναισθήματά μου ήταν απερίγραπτα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω πώς ένιωσα όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη μας και την κράτησα στην αγκαλιά μου. Θυμάμαι ότι έκλαιγα με λυγμούς - ήταν δάκρυα ευτυχίας και ανακούφισης, τα οποία κρατούσα μέσα μου τα προηγούμενα 6 χρόνια που πάλευα με την υπογονιμότητα. 

Μετά τους αμέτρητους αγώνες μας, η γλυκιά μας Scottie έφτασε επιτέλους στον κόσμο και μας έκανε τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο.

Μετάφραση από lovewhatmatters.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v