Γίνετε μέλος στo In2life Club και κερδίστε εκπτώσεις!

Γίνετε μέλος στo In2life Club και κερδίστε εκπτώσεις!

Το In2life δημιούργησε το δικό του club. Εκεί, όλα τα μέλη του In2life Club θα έχουν προνομιακή μεταχείριση και θα απολαμβάνουν εκπτώσεις, προσφορές και πολλές ακόμα εκπλήξεις μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που διαρκώς θα μεγαλώνει.

Τι είναι το In2life Club

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το In2life Club φιλοδοξεί να γίνει μια ενεργή κοινότητα χρηστών που ακολουθούν και διαβάζουν το In2life.gr. Στην ουσία πρόκειται για ένα mini-site (www.in2life.gr/club), το οποίο θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο και πολλά δώρα για όποιον επιλέξει να γίνει μέλος της κοινότητας. 

Με μια απλή –και τελείως δωρεάν- καταχώρηση του email του μπορεί, όποιος το επιθυμεί, να γίνει μέλος και να αποκτήσει πρόσβαση σε σχετική αρθρογραφία που έχει ως στόχο να αναδείξει το affordable good living αλλά και να απολαύσει μια σειρά από εκπτώσεις 10-20% στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. 

Τι σημαίνει; affordable good living;

Ουσιαστικά μιλάμε για την δυνατότητα να ταξιδεύεις σε όμορφους προορισμούς, να μένεις σε value for money ξενοδοχεία, να πίνεις τον καφέ ή το κοκτέιλ σου στα ομορφότερα all day bars, αλλά και να γευματίζεις σε υπέροχα εστιατόρια, χωρίς να πληρώσεις πολλά χρήματα.

Πέρα από την αρθρογραφία και τα αφιερωματικά βιντεάκια που θα μπορεί να βρει κανείς στο In2life Club θα υπάρχουν και μια σειρά από σημαντικά προνόμια για τα μέλη του. Το in2life.gr έρθει σε συμφωνία με μια σειρά από επιχειρήσεις (καταλύματα, όπως και καφέ, εστιατόρια, ταβερνάκια, ζαχαροπλαστεία αλλά και μπαρ – θα βρεις τη σχετική λίστα στο www.in2life.gr/club - προκειμένου τα μέλη του In2ife Club να απολαμβάνουν εκπτώσεις αλλά και προσφορές αποκλειστικά για εκείνους.

Στο In2life Club θα υπάρχει μια μοναδική ταυτότητα για κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση στην οποία πέρα από φωτογραφικό υλικό και λίγα λόγια για αυτό, θα περιγράφεται και η έκπτωση/ προσφορά που παρέχεται στα μέλη του In2life Club και ποιες μέρες μπορούν να την εξαργυρώσουν.

Παράλληλα, όλα τα μέλη θα μπορούν να συμμετέχουν σε αποκλειστικές κληρώσεις για να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες αλλά και κινηματογραφικές προβολές. Eκτός των άλλων θα μπορούν να διεκδικήσουν βιβλία, ταξίδια αλλά και γεύματα ή ποτά για εκείνους και το ταίρι τους.

Όλες οι επιλογές των συνεργατών του In2life Club έχουν γίνει κατόπιν ενδελεχούς μελέτης και σειράς γευστικών δοκιμών, προκειμένου να εξασφαλίσουν όλα τα μέλη affordable good living στιγμές που θα θυμούνται για καιρό.

Πώς γίνομαι μέλος του in2life Club;

Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, στο νέο mini-site του Ιn2life Club το οποίο βρίσκεται ήδη στον αέρα. Χρειάζεται μόνο ένα έγκυρο mail από την αφεντιά σου. Έπειτα θα λάβεις ένα μοναδικό QR code μέλους με αναλυτικές πληροφορίες ως προς τη χρήση του. Το In2life Club θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προσθήκες συνεργαζόμενων καταλυμάτων, καφέ, εστιατορίων, ταβερνακίων, ζαχαροπλαστείων αλλά και μπαρ με σκοπό να μην μείνει κανένα μα κανένα μέλος του ανικανοποίητο. Αυτή είναι μόνο η αρχή, κι η ομάδα του In2life Club ελπίζει ότι θα σε ενθουσιάσουν όλα αυτά που έχει στα σκαριά, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κάντε κλικ εδώ και επικοινωνία στο [email protected] για να ξεκινήσετε και να πάρετε πληροφορίες, είτε θέλετε να γίνετε μέλος, είτε έχετε επιχείρηση και θα θέλατε να ενταχθεί στο δίκτυο του In2life Club.  
v