Μαμά και κόρη πάλεψαν ταυτόχρονα με τον καρκίνο και τον νίκησαν!

Μαμά και κόρη πάλεψαν ταυτόχρονα με τον καρκίνο και τον νίκησαν!

Η Danica Di Giovanni και η μητέρα της, Marilena, ήταν πάντοτε πολύ δεμένες μεταξύ τους και ο δεσμός τους έγινε ακόμα πιο ισχυρός, όταν αντιμετώπισαν και οι δύο το ίδιο πρόβλημα υγείας. Μαμά και κόρη, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, βγήκαν νικήτριες και μοιράζονται την ιστορία τους για να δώσουν κουράγιο και σε άλλες γυναίκες.

Τον Ιανουάριο του 2023, η Danica διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή λεμφώματος Non-Hodgkin, ενώ η μητέρα της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τον Ιούνιο του 2021 και πάλευε ακόμα.

Οι δυο γυναίκες υποστήριξαν η μία την άλλη στον δύσκολο αυτό αγώνα και διατήρησαν το χαμόγελο και την ψυχραιμία τους.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, η Danica λέει ότι η μητέρα της και εκείνη ήρθαν πιο κοντά καθώς η Marilena μοιραζόταν συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσει τις θεραπείες. Για παράδειγμα, δήλωσε ότι η μαμά της της είπε να τρώει παγωτό για να βοηθήσει τις πληγές στο στόμα της που εμφανίζονταν μετά τη χημειοθεραπεία.

Η Marilena καθόταν επίσης με την Danica κατά τη διάρκεια των συνεδριών χημειοθεραπείας της, τρίβοντας τα πόδια της και κρατώντας το χέρι της.

Τον Σεπτέμβριο, η Danica έμαθε ότι είναι επίσημα απαλλαγμένη από τον καρκίνο - μια είδηση που έπρεπε να μεταφέρει στη μητέρα της στο νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση στο στήθος.

«Στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να την αγκαλιάσω λόγω της δικής μου εγχείρησης, αλλά το να ξέρω ότι αυτό επιτέλους τελείωνε για εκείνη ήταν το καλύτερο συναίσθημα», είπε η Marilena, η οποία νίκησε και η ίδια τον καρκίνο λίγο αργότερα.

Πηγή: people.com

v