Μ. Συνατσάκη: «δεν περίμενα ότι η μητρότητα κουβαλάει τόση μοναξιά»

Μ. Συνατσάκη: «δεν περίμενα ότι η μητρότητα κουβαλάει τόση μοναξιά»

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από περίπου ένα χρόνο υποδέχθηκε στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή, την κόρη της Ολίβια. Η youtuber και instagrammer μοιράστηκε στην πρόσφατη ανάρτησή της στο κανάλι της στο youtube κάποιες σκέψεις και καταστάσεις που βιώνει η ίδια μέσα σε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, που λέγεται μητρότητα.

«Θηλάζει ακόμη η μικρή. Είχα καταφέρει να φτάσω σε εκείνο το σημείο του αποθηλασμού σιγά σιγά, που θήλαζε μόνο μέσα στη νύχτα. Φανταστείτε πόσα βήματα πίσω έγιναν (όταν επέστρεψε από μια εβδομάδα γυρισμάτων) που θέλει να θηλάζει 15 φορές την μέρα.

Έκανα και ένα μάθημα αποθηλασμού online. Μπορεί να ζητήσει γάλα και θα προσπαθήσω να την αποπροσανατολίσω, προσφέροντας νερό ή φαγητό. Μήπως θέλει αγκαλιά ή να βγει έξω στο μπαλκόνι. Αν δεν το δεχτεί, δεν θα της αρνηθώ τον θηλασμό.

Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση… Από τη μία δεν είμαι μόνο μαμά, δεν είναι και τόσο παλιά που δεν ήμουν μαμά, αλλά με μπερδεύει τόσο πολύ που όλος μου ο χρόνος είναι για την μικρή, το 80% των πραγμάτων αφορούν και είναι για τη μικρή. Νιώθω μόνο μαμά αλλά δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά. Νιώθω ότι είναι νωρίς να νιώσω κάτι άλλο. Σιγά σιγά αρχίζω να βγαίνω από αυτό…

Η μητρότητα είναι μια περιπέτεια, μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια. Υπάρχουν πράγματα που δεν φανταζόμουν. Φανταζόμουν ότι ξαφνικά θα μπω σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό, ότι λογικά θα ανακαλύψω έναν τρόπο σύνδεσης, φροντίδας και αγάπης που δεν είχα ξανασυναντήσει στη ζωή μου.

Δεν φανταζόμουν ότι φέρνει μαζί της και τόσο πολύ δύσκολα κομμάτια που αφορούν εσένα και μόνο εσένα. Δεν το περίμενα να νιώθεις μόνος μέσα σε αυτό. Δεν έχει να κάνει αν είσαι με ανθρώπους δίπλα σου…», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

" target="_blank">

Πηγή: ilovestyle.com

v