Μαμά γέννησε την κορούλα της κατά τη διάρκεια πτήσης!

Μαμά γέννησε την κορούλα της κατά τη διάρκεια πτήσης!

Ένας γιατρός που επέστρεφε αεροπορικώς από τις διακοπές του περιέγραψε τη τρομακτική και ταυτόχρονα μαγική στιγμή που βοήθησε μια γυναίκα να γεννήσει κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Hassan Khan ταξίδευε από το Αμμάν της Ιορδανίας προς το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου, όταν συνέβη το απίστευτο περιστατικό. Ο 28χρονος, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο Basildon του Essex, είπε ότι η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα έξω από το πιλοτήριο και τα νερά της είχαν σπάσει.

Ο Δρ Khan είπε ότι η Ιορδανή δεν μιλούσε αγγλικά και ένα άλλο άτομο στην πτήση έπρεπε να μεταφράζει κατά τη διάρκεια του τοκετού.

«Είπα στις αεροσυνοδούς τι εξοπλισμό χρειαζόμουν - ο οποίος θα περιελάμβανε μια μάσκα οξυγόνου, έναν σφιγκτήρα για την ομφαλική χορδή και ένα στηθοσκόπιο - κανένα από αυτά δεν είχαν στο αεροπλάνο, φυσικά», δήλωσε ο Δρ Khan, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε τίποτα άλλο παρά πετσέτες κατά τη διάρκεια του τοκετού.

«Ήταν πολύ δύσκολα αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Μαμά και κόρη είναι υγιέστατες», δήλωσε και πρόσθεσε ότι έκαναν αναγκαστική προσγέιωση στην Ιταλία για να μπορούν η γυναίκα και το μωρό της να πάνε πιο γρήγορα σε νοσοκομείο.

Πηγή: bbc.com

v