Βρέθηκε 5χρονη με αυτισμό που είχε εξαφανιστεί - περιπλανιόταν μόνη της για ώρες

Βρέθηκε 5χρονη με αυτισμό που είχε εξαφανιστεί - περιπλανιόταν μόνη της για ώρες

Πολύ συχνά, οι ιστορίες με εξαφανισμένα παιδιά τελειώνουν τραγικά αλλά, ευτυχώς,  αυτό δεν συνέβη με μια οικογένεια στη Φλόριντα όταν έχασαν την 5χρονη κορούλα τους με αυτισμό. 

Η αστυνομία στην κομητεία Hillsborough κατάφερε να κινηθεί γρήγορα και να εντοπίσει το 5χρονο κοριτσάκι, που περιπλανιόταν ολομόναχο για ώρες μακριά από το σπίτι του. 

Η έρευνα ξεκίνησε όταν οι γονείς του κοριτσιού συνειδητοποίησαν ότι το παιδί τους έλειπε, γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας. Η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς και καθόντουσαν όλη μαζί στην αυλή. Οι γονείς πρόσεχαν συνέχεια την κόρη τους, αλλά μόλις έτρεψαν το κεφάλι τους από την άλλη για ένα λεπτό, εκείνη χάθηκε. 

Ευτυχώς, οι αστυνομικές Αρχές δεν έχασαν καιρό και, με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου και πολλούς αστυνομικούς, βρήκαν το κοριτσάκι αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι. 

Μόλις την εντόπισαν, με μικρές γρατζουνιές στο σώμα της, αλλά κατά τα άλλα ασφαλή και χωρίς άλλα τραύματα, την αγκάλιασαν και την επέστρεψαν σώα στην οικογένειά της. 

Πηγή: cafemom.com

v