«Κάποιοι λυπούνται το παιδί που θα γεννήσω επειδή έχω περάσει τα 40...»

«Κάποιοι λυπούνται το παιδί που θα γεννήσω επειδή έχω περάσει τα 40...»

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Σιένα Μίλερ, η οποία σε συνέντευξή της μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί για την εγκυμοσύνη στην ηλικία των 41 ετών και επειδή έχει διαφορά ηλικίας 14 ετών με τον σύντροφό της, κάνοντας λόγο για «διπλά πρότυπα».

Η ηθοποιός μίλησε στη Vogue και αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι με τον σύντροφό της Όλι Γκριν και υπερασπιζόμενη τις επιλογές της, απέρριψε την κοινωνική κριτική, δηλώνοντας ότι η αγάπη και η χαρά καθόρισαν τη σχέση της μαζί του.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι βολεύονται με έναν τρόπο ζωής που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος είναι πολύ μισογυνιστικός και πατριαρχικός» δήλωσε η ηθοποιός στη Vogue.

Η Σιένα Μίλερ τόνισε τις εξελισσόμενες προοπτικές στις σχέσεις, σημειώνοντας πως οι νεότερες γενιές αντιμετωπίζουν τις δυναμικές με διαφορετικό τρόπο από τις δικές της εμπειρίες. Η ηθοποιός, που περιμένει κοριτσάκι με τον Γκριν, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την εστίαση των μέσων ενημέρωσης στην ηλικία και τις ερωτικές επιλογές της, κάνοντας λόγο για αντανάκλαση των παγιωμένων διπλών προτύπων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

«Φαντάζομαι ότι θα ήταν περίπλοκο για τον καθένα να το καταλάβει, αλλά δεν υπήρξε τίποτα άλλο παρά αγάπη και χαρά» πρόσθεσε για τη διαφορά ηλικίας, συμπληρώνοντας: «Δεν νομίζω ότι μπορείς να νομοθετήσεις σε θέματα καρδιάς. Εγώ σίγουρα δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω».

«Το να είμαι η μεγαλύτερη γυναίκα σε μια σχέση με ένα νεότερο άτομο ή να είμαι έγκυος άνω των 40 -και αυτό είναι "ανεύθυνο" και αυτό "το καημένο παιδί"- είναι τόσο δύο μέτρα και δύο σταθμά… Είναι απλώς ένας εύκολος στόχος, αλλά είναι παράλογο. Δεν προσπαθούσα απαραίτητα να μείνω έγκυος. Αυτό συνέβη ως έκπληξη και βιολογικά ήταν κάτι που το σώμα μου μπορούσε να κάνει. Και βρίσκω αυτή την κριτική τόσο μονόπλευρη και λυπηρή».

«Θα ήθελα πολύ να φτάσω σε ένα σημείο που να μην αισθάνομαι την ανάγκη να αστειεύομαι με το ότι είμαι μεγαλύτερη και έχω ένα μωρό, για να δείξω ότι συμμετέχω στο αστείο» είπε, μιλώντας στο podcast της Vogue.

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της, καθώς έχει ακόμη μια κόρη με τον ηθοποιό Τομ Στάριτζ, η οποία είναι 10 ετών.

Πηγή: reader.gr

v