30χρονη μαμά περιμένει το... 8ο παιδί της: «τα παιδιά είναι ευτυχία»

30χρονη μαμά περιμένει το... 8ο παιδί της: «τα παιδιά είναι ευτυχία»

Η Mercedes Lynn είναι μια 30χρονη μαμά που έχει αποκτήσει ήδη 7 παιδιά με τον άντρα της ζωής της. Μάλιστα, είναι έγκυος στο 8ο μωρό της, το οποίο ανυπομονεί να καλωσορίσει στον κόσμο και δηλώνει τρισευτυχισμένη που έχει τόσο μεγάλη οικογένεια.

Η μαμά, από την Αϊόβα, έχει αποκτήσει περισσότερους από 60.000 ακολούθους στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Tik Tok με τα βίντεό της να καταγράφουν τον τρόπο με τον οποίο τα... φέρνει βόλτα με τόσα παιδιά.

Η Mercedes έχει εξηγήσει στο παρελθόν πώς απέκτησε επτά παιδιά με καισαρική τομή - η οποία άφησε το κάτω μέρος της κοιλιάς της «εντελώς μουδιασμένο». Το πρώτο της παιδί το απέκτησε όταν ήταν μόλις 17 ετών και είναι κάτι που δεν θα άλλαζε για τίποτα στον κόσμο.

Η ζωή της σίγουρα δεν είναι εύκολη όμως θεωρεί τα παιδιά ευλογία και όπως είπε θα ήθελε να κάνει κι άλλα!

Στα βίντεό της ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που την επικρίνουν για τον τρόπο ζωής της και το γεγονός ότι έχει κάνει τόσα πολλά παιδιά κατηγορώντας της ότι τα παραμελεί και δεν τους δίνει την απαραίτητη προσοχή που χρειάζονται για να μεγαλώσουν.

Στους επικριτές της απαντάει πάντα με χαμόγελο, όταν δεν αδιαφορεί για τα κακεντρεχή της σχόλια, τονίζοντας πάντα ότι τα παιδιά είναι η απόλυτη ευτυχία.

Πηγή: dailymail.co.uk 

v