«Παρόλο που δυσκολεύτηκα πολύ με τον θηλασμό, έκλαψα όταν θήλασα για τελευταία φορά»

«Παρόλο που δυσκολεύτηκα πολύ με τον θηλασμό, έκλαψα όταν θήλασα για τελευταία φορά»

Πολλές μαμάδες βάζουν ψυχή και σώμα για να καταφέρουν να θηλάσουν και ακόμα και αν το «ταξίδι» τους είναι απογοητευτικό δεν τον βάζουν κάτω. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση αυτής της μαμάς, που παρόλο που δυσκολεύτηκε πολύ και ανυπομονούσε να σταματήσει, όταν έφτασε τελικά η ώρα συνειδητοποίησε πόσο πολύ θα της λείψει αυτή η εμπειρία.

«Σχεδόν τελείωσα με το θηλασμό του τελευταίου μου παιδιού.

Τις προάλλες, ο Dean γνωρίζοντας την απογοητευτική σχέση που είχα με το θηλασμό, αναφώνησε ενθουσιασμένος: "Σχεδόν τελείωσες! Πρέπει να είσαι τόσο χαρούμενη!"

Η απάντησή μου εξέπληξε και τους δυο μας.

Απλά άρχισα να κλαίω.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα ένιωθα έτσι...

Είναι σαν να σκαρφαλώνεις ένα βουνό, με σκαμπανεβάσματα στη διαδρομή, αλλά η θέα από την κορυφή να τα αξίζει όλα. Αν και δεν θα ήθελα να το ξανακάνω, είμαι ευγνώμων για αυτό το απίστευτο ταξίδι και τον δεσμό που δημιούργησε μεταξύ εμού, του Crew και του Lando.

Τώρα που έφτασα στο τέλος αυτού του ταξιδιού, συνειδητοποιώ ότι δεν θα έχω αυτή την εμπειρία ποτέ ξανά - εκτός από φωτογραφίες και αναπολήσεις. Και αυτό με κάνει να λυπάμαι, αλλά είμαι έτοιμη να κατέβω με μια καρδιά γεμάτη αναμνήσεις και με μια αίσθηση υπερηφάνειας για αυτό που έχω καταφέρει.

Σε ευχαριστώ, σώμα, που μου έδωσες αυτή την ανεπανάληπτη περιπέτεια.»

v