«Το παιδί μου ζει από θαύμα»: συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη

«Το παιδί μου ζει από θαύμα»: συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη

Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από δύο ανήλικους τη Δευτέρα του Πάσχα, λέγοντας ότι το παιδί της ζει από θαύμα και ότι θα μπορούσε να το είχε χάσει.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 εμφανώς ανακουφισμένη, ο 18χρονος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και μίλησε μαζί του το πρωί. Παράλληλα επανέλαβε ότι αυτό που λέει ο γιος της από τη στιγμή που συνήλθε είναι «συγγνώμη».

«Μου ζητάει συνέχεια συγνώμη από τη στιγμή που συνήλθε, λες κι έκανε κάτι κακό», δήλωσε στους δημοσιογράφους η μητέρα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα και ενώ έκανε βόλτα με την παρέα του στην περιοχή της Ακρόπολης, δύο άτομα με μαχαίρι τους επιτέθηκαν για να τους πάρουν το τσαντάκι που είχε ο 18χρονος.

Τον μαχαίρωσαν στον τράχηλο και την κοιλιά και τον έκλεψαν. Η υπόλοιπη παρέα αρχίζει να τους κυνηγά και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν. Ο δεύτερος συνελήφθη την Τρίτη του Πάσχα.

Τα χτυπήματα στον 18χρονο ήταν τόσο σοβαρά, που οι γιατροί έκαναν λόγο για εκσπλάχνωση, ενώ φέρεται να είπαν στη μητέρα του ότι «ζει από θαύμα». Ωστόσο μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειές κατάφεραν να βελτιώσουν και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του νεαρού, η οποία μέχρι και σήμερα αν και σταθερή, παραμένει κρίσιμη.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v