Κρήτη: έφηβος παρασύρθηκε από jet ski – γλύτωσε με ελαφρά τραύματα

Κρήτη: έφηβος παρασύρθηκε από jet ski – γλύτωσε με ελαφρά τραύματα

Όλοι αγαπάμε τα θαλάσσια σπορ στον βαθμό όμως που δεν γίνονται επικίνδυνα για τη σωματική μας ακεραιότητα. Όπως, δηλαδή, συνέβη στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου στον Κίσσαμο Χανίων, όπου ένα διερχόμενο jet ski παρέσυρε 14χρονο λουόμενο χωρίς ευτυχώς να συμβεί το ανεπανόρθωτο.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στον Μπάλο Κισσάμου, όταν ένας 42χρονος χειριστής jet ski πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 14χρονος που κολυμπούσε αμέριμνος. Σύμφωνα με το flashnews.gr, στην περιοχή μετέβη άμεσα σκάφος του Λιμενικού και συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του πόστου και ο χειριστής του οχήματος, ενώ επιβλήθηκαν και διοικητικές κυρώσεις.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου διαπιστώθηκε κάκωση αριστερής ωμοπλάτης και βραχίονα καθώς και μικρά θλαστικά τραύματα. Πάντως, ερωτηματικά προκαλεί το πως επιτρέπεται η κυκλοφορία τέτοιων μηχανοκίνητων οχημάτων για θαλάσσια σπορ στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου η οποία είναι περιοχή Natura και τελεί υπο καθεστώς ιδιαίτερης προστασίας.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v