Απ’ το κονσίλερ και την κρέμα ημέρας στο τέλειο λάδι μαλλιών: 5 οικονομικά προϊόντα

Απ’ το κονσίλερ και την κρέμα ημέρας στο τέλειο λάδι μαλλιών: 5 οικονομικά προϊόντα

Στις περισσότερες γυναίκες μας αρέσει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και θέλουμε να δείχνουμε λαμπερές, παρά τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και την κούραση που φέρνουν οι υποχρεώσεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ενισχύσουμε τη φυσική μας ομορφιά χωρίς το αποτέλεσμα να είναι εξεζητημένο. Γι' αυτό και σας προτείνουμε αυτά τα 5 φανταστικά και οικονομικά προϊόντα περιποίησης τα οποία δεν πρέπει να λείπουν απ' το νεσεσέρ σας.

To κονσίλερ που γίνεται ένα με το δέρμα σου

Aπό τα πιο αποτελεσματικά κονσίλερ που προσφέρουν τέλεια κάλυψη και φωτεινότητα στο βλέμμα. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το περιεχόμενο δεν συσσωρεύεται στις γραμμές έκφρασης και το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο. Εκτός από οικονομικό, στα υπέρ του είναι ότι κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων - έτσι ώστε να βρείτε την ιδανική για το δέρμα σας. Θα το βρείτε εδώ.

Tip: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και τοπικά για να καλύψετε σημάδια της ακμής ή δυσχρωμίες.

Το highlighter που φωτίζει όλο το πρόσωπο

Με 1-2 σταγόνες από το υγρό highlighter της L'Oreal θα αποκτήσετε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Τα Glow Drops, αναμειγνύονται τέλεια με την ενυδατική σας και χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να φορέσετε make-up για να δείτε τη διαφορά. Θα το βρείτε εδώ.

Tip: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλα και τοποθετείστε απαλά στην κορυφή των ζυγωματικών, κάτω από το κέντρο της μύτης και τα φρύδια και στην καρδούλα των χειλιών. 

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου που πολεμά τις ρυτίδες 

Η αντηλιακή κρέμα της Apivita Βee Sun Safe με δείκτη προστασίας 50, είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού και όχι μόνο! Kαθώς προσφέρει και βαθιά ενυδάτωση, μπορείτε να την φοράτε και τον χειμώνα, προστατεύοντας έτσι το δέρμα σας και κρατώντας το απαλό. Η συγκεκριμένη είναι πολύ ανθεκτική στο νερό, απορροφάται εύκολα και λειτουργεί κατά των πανάδων και των ρυτίδων. Θα το βρείτε εδώ.

Tip: Εφαρμόστε 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο, έτσι ώστε να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στη κρέμα να δράσει αποτελεσματικά.

Το καθαριστικό προσώπου που αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο

Όσον αφορά το πρόσωπό μας η καθαριότητα δεν είναι η μισή αλλά ολόκληρη η αρχοντιά.  Το σωστό πλύσιμο απαιτεί χρόνο και προσοχή αλλά και το κατάλληλο προϊόν, που δεν θα ερεθίσει το δέρμα αλλά θα το καθαρίσει βαθιά και θα αφαιρέσει υπολείμματα μακιγιάζ και βρωμιάς. Το μαύρο detox gel καθαρισμού με ενεργό άνθρακα και πρόπολη της Apivita θα προσφέρει αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Θα το βρείτε εδώ.

Τip: Πριν χρησιμοποιήσετε το gel, φροντίστε τα χέρια σας να είναι καθαρά και εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα κάνοντας κυκλικές ελαφρές κινήσεις.

Το τέλειο λαδάκι για μεταξένια μαλλιά

Eιδικά τώρα το καλοκαίρι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται περισσότερο λόγω του ήλιου και της θάλασσας γι΄αυτό και είναι σημαντικό να τα προστατέψουμε έτσι ώστε να μην φαίνονται (και είναι!) κατεστραμμένα. Το ειδικό λαδάκι της Lorvenn ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα, ενώ παράλληλα χάρη στις βιταμίνες E και F τα θρέφει και τους προσφέρεις αντιοξειδωτική προστασία. Θα το βρείτε εδώ.

Τip: Για εντατική φροντίδα, εφαρμόστε πριν από το λούσιμο.

v