14 τέλεια χτενίσματα για αγόρια

14 τέλεια χτενίσματα για αγόρια

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μόνο οι μαμάδες με κορίτσια έχουν το πλεονέκτημα να κάνουν περίεργα κουρέματα και χτενίσματα στις κόρες τους. Σίγουρα, οι επιλογές περιορίζονται για τις αγορομάνες, αφού τα κοτσιδάκια και οι αλογοουρές δεν αρμόζουν σε μικρούς πρίγκιπες, ωστόσο μπορείτε και πάλι να... πειραματιστείτε με τα κουρέματα του γιου σας.

Φωνάξτε τον, χαζέψτε και αποφασίστε από κοινού ποιο απ' αυτά θα κάνει στην επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο.

1. Ανέμελο, μακρύ μαλλί

 

Είναι το ιδανικό κούρεμα για όσους μπόμπιρες προτιμούν το μακρύ μαλλί. Το θετικό του είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. 

2. Ο μικρός Μοϊκάνος!

Το στυλ του Moϊκάνου παραμένει πάντα στη μόδα! Απλώς διαχωρίστε τα μαλλιά και βάλτε λίγο κερί ή τζελ στο πάνω μέρος τους για να σχηματίσετε την « πεταχτή» κοτσίδα.

3. Αυστηρά για σγουρομάλληδες

Αν ο γιος σας έχει μικρές μπούκλες, αφήστε τις να μεγαλώσουν από πάνω και κουρέψτε τα πλάγια.

4. Μακριές, ίσιες αφέλειες

Οι μακριές, πυκνές αφέλειες ταιριάζουν στα πιο στρογγυλά προσωπάκια και φυσικά στα πιτσιρίκια που θέλουν να είναι πιο... ανέμελοι! Αφήνετε τα μαλλιά να μακρύνουν σε όλο τους το μήκος, έτσι ώστε να φτάνουν κάτω απ' τα' αυτιά, χωρίς όμως να καλύπτουν τα μάτια για να βλέπετε συνεχώς το όμορφο προσωπάκι του γιου σας.

5. Τα ροκ «καρφάκια»

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις μας, αφού είναι ένα απ' τα κλασικά και αγαπημένα κουρέματα μικρών –ίσως και μεγάλων- αγοριών. Είναι τόσο απλό που αρκεί μόνο να ανασηκώνετε τα πάνω μαλλιά με λίγο τζελ.

6. Για... μοντέρνους μπόμπιρες

Για τα αγόρια που θέλουν να κάνουν τη διαφορά, είναι το τέλειο κούρεμα! Ξυρισμένο μαλλί στα πλάγια και μακριά, μαζεμένα προς τα πίσω πάνω. Δεν είναι πολύ χαριτωμένο;

7. Η πιο γλυκιά αφάνα

Αφήστε τις μεγάλες μπούκλες του γιου σας να ξεδιπλωθούν στην πιο όμορφη αφάνα. Φροντίστε μόνο η πλούσια κόμη του να μην εμποδίζει την όρασή του.

8. Μακρύ μαλλί από τη μια μεριά

Μια ακόμα μοντέρνα ιδέα για τα πιο... εναλλακτικά αγόρια! Κοντό μαλλί μπροστά και πιο μακρύ στο πλάι.

9. Η μοντέρνα τούφα!

Ευκαιρία ν' αποδείξετε ότι είστε... μοντέρνα μαμά! Κρατήστε το κλασικό μήκος που έχουν τα μαλλιά του γιου σας και απλώς αφήστε μια τούφα να μεγαλώσει πίσω να μεγαλώσει.

10. Μέτριο μήκος 

Αν το παιδί δεν βολεύεται ούτε με τα πολύ κοντά ούτε με τα πολύ μακριά μαλλιά, το συγκεκριμένο μήκος είναι το ιδανικό!

11. Το νέο- παλιό «καπελάκι»

Φυσικά στην πιο σύγχρονη εκδοχή του και λιγότερο αυστηρό. Το κάτω μέρος των μαλλιών είναι κοντό ενώ πάνω σχηματίζουν ένα ατημέλητο «καπέλο».

12. Επιμελώς ατημέλητο

«Μπερδέψτε» τα μαλλιά του γιου σας με τα χέρια σας. Τόσο απλά!

13. Χαρούμενα τουφάκια

Ανακατέψτε τα πάνω τουφάκια και απλώς αφήστε τα ατημέλητα. Για να «σταθούν» καλύτερα, στρώστε τα με λίγο κερί ή ακόμα και με νερό.

14. Κούρεμα... το κλασικό

Κοντό μήκος στην πίσω μεριά και στα πλάγια και ελαφρώς πιο μακρύ ψηλά. Ένα κλασικό και βολικό κούρεμα που ταιριάζει σε όλους τους μικρούς πρίγκιπες και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. 

v