Θα χρειαστείτε: Δύο λαστιχάκια, ένα στυλό ή ένα chopstick και μια άδεια χάρτινη συσκευασία γάλακτος.
Η διαδικασία: Αφού βράσετε κανονικά το αυγό, βρέξτε το με κρύο νερό και αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια, κόψτε μια γωνία από ένα άδειο, χάρτινο κουτί με τον τρόπο που θα δείτε στο βίντεο. Τοποθετήστε το ξεφλουδισμένο αυγό στην κομμένη γωνία και… ζουλήξτε το με ένα στυλό ή chopstick, το οποίο θα σταθεροποιήσετε με δυο λαστιχάκια. Αφήστε τη φυσική και τον χρόνο να κάνουν τα μαγικά τους και δέκα λεπτά αργότερα, το αυγό σας θα έχει πάρει σχήμα καρδιάς.
Δείτε αναλυτικά την απλή διαδικασία στο βίντεο: